måndag 12 januari 2009

J20 seger borta mot Sollentuna

Det har varit lite tyst från J20 ett tag. Detta beror på att vi har haft ett långt uppehåll från den 15 december där vi fått vila ordentligt. Nu har det inte bara varit vila hela tiden, vi passade på att spela en träningsmatch mot Kumla den 3 januari, vinst med 8-3. Själva J20 Östra Elit serien började i Lördags då vi möte MB Hockey, förlust med 3-7, trots att vi hade 3-3 inför sista perioden och att vi dessutom gjorde 2 mål i numerärt underläge.

Men nog om den matchen. Idag möte vi Sollentuna, en måste vinna match. Efter en lite trevande inledning gjorde vi alla fall 1-0, Mackan Gustafsson, men innan perioden var slut hade Sollentuna kvitterat. I andra perioden så spelade vi upp oss och gjorde förtjänstfullt mål i numerärt överläge, Calle Enarsson. I sista perioden fortsatte vi att trycka på och vi fick ytterligare ett mål i numerärt överläge, Benni Zielke. När vi sedan i mitten av den perioden gjorde 4-1, första J20 målet av Erik Eliasson, så kändes matchen klar. Men ack vad vi bedrog oss, med två mål de sista minuterna av matchen för Sollentuna så blev avslutningen riktigt gast kramande. Dock redde vi ut stormen och kunde ta den elfte segern för säsongen. Lite extra firande blev det också idag då Dennis Andersson fyllde 20 år.

Nu blickar vi framåt mot nästa viktiga match mot Haninge hemma på Lördag.