lördag 29 november 2008

J20 förlust mot Almtuna

Vi gör mycket rätt idag men det räcker inte om vi inte också gör mål. Vi började matchen lite slarvigt och Almtuna för gör 1-0 efter bara en minut. Sakta med säkert jobbade vi oss in i matchen och fick helt rättvist en kvitteringsmål fem minuter in i andra perioden, Jonathan Strömgren får göra sitt första J20 mål. Tio minuter senare får vi också ett ledningamål, tyvärr orkar vi inte hålla detta perioden ut utan en dubbelutvising i slutet i perioden utnyttjar Almtuna till att kvittera, dock en period som vi klart dominerade. Tredje är en jämn historia där inget av lagen skapar något, Almtuna är dock lite vassare och utnyttjar två misstag från vår sida med att göra två mål. I sista minuten tar vi ut vår målvakt och skapar ett par bra lägen utan att kunna göra mål. Förlust med 2-4, och vi har nu åter 9 poäng till toppen av serien.

Tycker det är synd att bara 55 personer kommer och tittar. Både Almtuna och VBK bjöd upp till en bra hockey match och visar också varför man tillhör toppskiktet av J20 Östra Elit. Det måste väl ändå vara värt mer än 55 personer...