måndag 24 november 2008

J20 seger mot Haninge

Med orden Respekt, Ödmjukhet, Förtroende, Ansvar, Inställning, Ha kul vann vi dagens match mot Haninge. Ett Haninge som dessutom inte förlorat på hemmaplan i år, starkt jobbat killar. Full fart från första nedsläpp, efter 4 minuter dundrar Johan Junehall in ett mäktigt slagskott i PP för 1-0. Haninge jobbar sig tillbaka och kvitterar. Andreas Öhrn, tillbaka efter 13 matchers frånvaro, visade en otrolig spelglädje och visade vägen med att göra 2-1 och 3-1 innan period pausen kom. Coach Tomtchev var mycket nöjd i periodpausen, men påminde oss också om att vara ödmjuka inför den andra perioden då vi fallerat för. Men icke denna gång, vi trummar på som i första perioden och ett 4-1 mål kommer till slut från Calle Grafs klubba. I tredje perioden försvarar vi vår ledning och visar på stort Ansvar och rätt Inställning, Haninge tar ändå över perioden men lyckas aldrig skaka oss. Ett reduceringsmål kommer dock till 4-2. Smolk i bägaren var att Markus Gustafsson återigen fick en klubba i ansiktet och fick skickas till sjukhuset för att sys ihop.

Slut summering blir en bra genomförd match, i alla 60 minuterna, vilket vi skall ta med oss när vi nu möter serieledarna Almtuna hemma kommande lördag.