lördag 15 november 2008

J20 - klar seger mot MB Hockey

Fan vad vi är bra. Ursäkta att jag svär men jag tycker vi är riktigt bra när vi tar i och jobbar för varandra. Idag mot MB Hockey började vi, som vanligt, men en stark första period, som vinns med 2-0. I pausen lovar vi varandra att inte göra som mot Järfälla sist, dvs sluta spela. Så vad gör vi, en riktigt dålig andra period. Känns det igen. Vi lyckas komma igen och kvittera i slutsekunderna, ett riktigt klassmål i PP. Perioden förlorade vi dock med 1-3. I sista perioden kommer vi ut som ett helt nytt lag. Vi gör nog den bästa perioden denna säsongen. Vi står upp, vinner i stort sett alla närkamper, har bra fart på skridskorna, håller rent runt mål och vi producerar mål framåt. Perioden vinner vi med 4-0 och matchen med 7-3. Starkt jobbat killar, jag är tok imponerad av er sista period.

Zacharias Nylund koncentrerar sig inför dagens match.

Full fart från först nedsläpp. Efter 4.17 kom första målet av Marcus Gustafsson.

Rasmus Linder tar för sig framför MB Hockeys mål i ett av flera PP.

Johan Lundmark kommer fri och försöker lura målvakten. Denna gången gick det inte men med 10 sekunder kvar av matchen fick han ett nytt friläge och det missade han inte.

Martin Drugge gjorde många viktiga räddningar i andra perioden och på så sätt höll oss kvar i matchen.

Alexander Bäcklin, Daniel Nyström och Jimmy Dandemar spelade dubbla skift i sista perioden.

Med fyra ord från Karim gick vi ut och förändrade sista perioden.