onsdag 8 oktober 2008

Coach om matchen mot Ormsta

Skrivet av Charlie Thermaenius
2008-10-08

På tisdags kvällen så var det dags för säsongens första derby inför dryga 800 åskådare som hade letat sig upp till ishallen denna kväll. Lagets prestation i denna match var det som var det mest positiva ikväll, tillsammans med att publiken slöt upp. Ormsta startade matchen mycket bra men vi höll emot riktigt bra, jag tror att det var en hel del nervositet hos spelarna.

Första perioden slutade med 4-0 seger i vår favör, efter mål produktion från alla 4 kedjor vilket är bra. Vi visade stor beslutsamhet i vårt spel där vi stundtals spelade klapp klapp hockey. Inför den andra perioden hade vi beslutat oss för att fortsätta spela på samma sätt som i första, men vi var överens att vi skulle hålla oss ifrån utvisningsbåset vilket vi gjorde och perioden vanns med 4-0.

I tredje perioden rullade vi på alla 4 formationer och Sebastian Lövgren och Johan Junehall fick göra säsongsdebut i den röd gula dräkten. Båda dessa lovande juniorer tackade för förtroendet och stod för en stabil insats. I denna period kändes det lite väl avslaget, och efter 10 minuter in i denna akt, så hade publiken minskat till dryga 150 personer. De sista 10 minuterna vann vi med 4-0, vilket gav slut resultatet med 12-0 i målprotokollet i vår favör.

Nu tillhör denna match historien och vi är tillbaka på noll och vänder istället blickarna mot fredagen då Hässelby/Kälvesta kommer på besök. Vi ser fram emot ännu en välspelad hockey match inför Vallentuna publiken.Välkommen till ishallen kl. 19.10.