tisdag 28 oktober 2008

Northen Hockey Tour 2008 – Del 2

Idag bär det iväg. Vinterdäcken är på och jag hämtar Linus och Holmen strax. Staffan är på möte med Lunkan på Fritid. Vet faktiskt inte riktigt vad det handlar om men jag vet att Maj-Lis är med så det har säkert med Ekonomi att göra. Tror förresten att man skulle prata om El. Hämtar upp honom i centrum när han är klar.

Skulle vara roligt med en seger ikväll. Då är vi ikapp Brynäs och har ett bra läge i tabellen som förövrigt är rekord jämn i år. Blir nog en del betting i bilen på matcherna.

Allt är dessutom planerat till Timråmatchen på torsdag. Linas Livsglädjefond har jobbat för högtryck sista veckan för att få allt på plats. Såg ”körschemat” för spekern igår och det ska bli kul att se Linus ute på isen i EON Arena. Glöm inte kavajen, Linus. Snyggt diplom från fonden till Robin Jonsson dessutom.

Åker strax förbi ishallen med Lucas och Jesper eftersom dom är med i Campen denna vecka.

Kommer ju naturligtvis att hålla koll på hur det går för A-laget uppe i Östervåla ikväll. Det är ju seriefinal där uppe. J18Elit spelar dessutom mot Almtuna borta. Ser gärna ett par sms från båda hallarna under periodpausarna. Vem kan fixa det?

Vi hörs

Inga kommentarer: