måndag 20 oktober 2008

J20 förlust mot Almtuna

J20 gör sin fjärde raka förlust. Denna gång mot serie-ettan Almtuna med 5-2. Återigen är det vår egen ineffektivitet som gör att vi förlorar. Detta var ingen skönmatch de skall gudarna veta. Totalt dömdes det ut 172 utvisningsminuter, varav Almtuna hade 106. Vi fick möjlighet att spela PP i totalt 20 minuter utan att göra ett enda mål, svagt! Tyvärr släppte vi in ett mål i eget PP och ett i deras PP samt att vi är alldeles för snälla framför vår egen målvakt vilket kostar oss ytterligare något mål. Som om detta inte vore nog så var Viktor Tilder tvungen att utgå redan i det andra bytet med en befarad knäskada. I andra perioden fick vi sedan skicka Jonas Westman till Akademiska Sjukhuset för att sy 6 stygn i läppen. Som vanligt vann vi skotten, men spelet går ut på att göra flest mål och det gjorde vi inte denna gången heller.

En sista sak innan jag stänger för kvällen. Vill gärna tacka den mamma i Almtuna som körde upp Jonas Westman till sjukhuset för vård och omplåstring.