torsdag 30 oktober 2008

Northern Hockey Tour de 6


Tappade en Tour medlem i eftermiddag. Holmen var tyvärr tvungen att ta tåget hem till V-tuna nu på eftermiddagen. Själva ligger vi på hotellrummet och gör lite olika saker. Staffan jobbar, jag betalar räkningar och Linus, ja Linus han gör saker som det inte går att skriva hem om. Han säger att han ligger och laddar men jag vet inte.

Hur som helst ska vi strax träffa familjen från norra Sverige som Linas Livsglädjefond ska bjuda på hockey ikväll. Det är bestämt träff med Challe Berglund och Marknadschefen i Timrå kl 17.30. Då blir det rundtur för familjen i Arenan och kanske träff med några Timråspelare. Strax innan match så tar Linas Livsglädjefond emot 25000 kr från Timrå med anledning av att Robin Jonsson, back i Timrå, vann Hockeyligans "skäggkampen" förra året. Man gick in på Hockeyligans hemsida och röstade på det bästa slutspels skägget och det var det Robin vann och skänkte pengarna till fonden. Kul att få vara med om detta tycker jag.

Linus har själv fixat sittplats men jag och Staffan får av någon anledning stå på ståplats. Det gör i och för sig inget eftersom det är i Modos klack. Det har varit utsålt här ett tag och det känns verkligen att det här är ett viktigt Västernorrlands derby. Ska bli kul ikväll!

Inga kommentarer: