fredag 31 oktober 2008

Northern Hockey Tour - Del 7



Det ryckte lite i kinden igår kväll. När Linus klev ut på isen tillsammans med Philip strax innan nationalsången och mottog 25000 kr från Timrå inför ett fullsatt EON Arena så var det svårt att hålla tårarna tillbaka. Det var stort att få vara med om.

Kvällen började med att vi alla fick träffa Challe Berglund som berättade lite inför matchen. Det bestämdes att vi skulle komma ner till omklädningsrummet efter matchen (återkommer om själva matchen). Direkt efter slutsignalen så begav vi oss ner. Challe tog emot oss vid ingången och släppte in oss i det allra heligaste i Timrå ishall. Här tog hela laget emot Philp och hans lillebror. Dom var båda laddade till tänderna. Dom fick gå runt och prata med alla spelare samtidigt som Robin Jonsson fixade autografer på tre klubbor samt två sprillans nya matchtröjor. Grabbarna hade även sina hockeybilder som alla fick signera Robin och Jonathan Hedström tog sig tid att både prata med Philip och hans lillebror men också med Philips pappa. Robin berättade när han själv drabbades av cancer för ett par år sedan och hur otroligt viktigt han tyckte att familjen var i det läget. Han beskrev också vägen tillbaka till ishockeyn och alla lyssnade med stora öron.

Jag är oerhört imponerad hur Linus och Philip med familj blev mottagna i Timrå. Allt från Marknadschefen och Challe Berglund till spelarna var fantastiska. Man kände verkligen att dom tyckte att det var roligt både att få skänka pengar till Linas Livsglädjefond och att vara värd för Philip och hans familj. Kvällen slutade med att Robin och Jonathan bjöd in familjen till fredagsträningen. Dom åker och hämtar upp dom på hotelet i Sundsvall. Då får Philip och lillebror vara med på samlingen och genomgången inför träning samt titta på träningen. Sen bär det nog hemmåt.

Det var en fantastiskt rolig kväll att få vara med om. Jag kommer inte att glöma den. Tack Linus, Tack Linas Livsglädjefond och Tack Timrå

Inga kommentarer: