fredag 3 oktober 2008

A-laget vann premiären & Team 00 visade Hjärta och Vilja

Seriepremiär för a-laget hemma mot Norrtälje. A-laget besegrade gästande Norrtälje med 6-1 och Team 00 visade hur matchservice ska gå till.

Det var många nya ansikten som kom till matchservice denna dag. Man tog sina uppgifter på största allvar och det kändes i luften att här var det ordning och reda. Efter en snabb instruktion om hur matchservice går till och vad klubben har för förväntningar på årsklassen så blomstrade kreativiteten.

Team 00 tog initiativet till en frivillig parkeringsavgift vilket gav väldigt positivt gensvar. Våra hockeykrigande 00-grabbar gick omkring i sina VBK matchställ och välkomnade kvällens publik. Inne i ishallen drog man igång med puckkastningsförsäljning och lotteriförsäljning och det var kul att se både föräldrar och spelare springa omkring i röd/vita kläder och verkligen visa hjärta för klubben.

Tack vare Team 00 blev kvällens matchservice en succé, klubben fick ett professionellt arrangemang och visst gav det även "klirr i kassan" för årsklassen som nu kan luta sig tillbaka och notera att man har råd med kanske ytterligare en hockeyturnering i höst!

Tack ska ni ha Team 00, ni kan stolt titulera er som en årsklass med HJÄRTA & VILJA.

Nu har ni andra årsklasser en utmaning, ta chansen, tjäna pengar på hemmamatcherna, se a-laget spela kul hockey och framförallt ha kul tillsammans med Vallentuna Hockey!

Inga kommentarer: