lördag 11 oktober 2008

Förlust för J20 mot M/B Hockey

Jag ogillar uttryck som att för varje seger du tar så är du närmare en förlust. Det finns ingen statistik som visar att det är på detta sättet. Allt handlar om hårt jobb och det i 60 minuter. Men nu är det gjort, första förlusten för säsongen. SKIT. Idag gick det inte vår väg trots att vi vinner skotten med 34-24. Spelet går ut på att göra mål, minst ett mer än modståndaren. Idag gjorde vi det inte. I första så låter vi M/B komma in i zon alldeles för lätt. Andra tar vi ledningen, i powerplay, men sen slutar vi spela och släpper in M/B i matchen och förlorar perioden med 1-2. Inför sista görs det om i kedjorna, trots detta för M/B utöka sin ledning tidigt i perioden till 1-3. Vi trycker sedan på men är för för tama i våra avslut. I slutet av matchen går vi ner på folk för att kunna reducera och förhoppningsvis kvittera. Vi lyckas reducera med en minut kvar men sedan är det stopp. Första förlusten är ett faktum.

Dagens publiksiffra var 51 personer, men detta i kokurrens med Zlatan och company på Råsunda och framför TVn. Tack ni som tog er tid att komma. Nu rustar vi för att slå Sollentuna borta på måndag. Nästa hemmamatch blir nästa lördag, 18/10, kl 16 mot Haninge. Jag ser fram mot att träffa er alla där.