torsdag 23 oktober 2008

Seriepremiär för T 95 och T 94

Förutsättningarna för matcherna var halv bra med många skadade och sjuka. Vi lyckades i alla fall ställa upp med 10 utespelare i vardera lag med minst 1 målvakt.

Matchen mellan AIK-VBK T95 2-0

Det var två riktigt laddade lag som möttes i Ritorp ishall. Premiären i div.1 U14 skulle gå av stapeln.
I inledningen av matchen spelades det försiktigt åt båda hållen. Inget ut av lagen släppte till något bakåt utan stängde igen bra. Vallentuna ökade sitt spelövertag eftersom och matchen vägde över mot Vallentunas fördel. När man får känslan att det hänger ett mål i luften framåt åker vi på en rejäl kalldusch när de gör 1-0 efter att vi inte sorterat rätt i försvarszon utan deras forward får slå 3 returer innan pucken sitter.

Vi kämpade vidare och återigen vägde spelet. Men Vallentuna hade fortfarande bättre chanser. I Paus är ställningen fortfarande 1-0 till AIK. Totalt vinner Vallentuna med skotten 9-15 i första perioden.

I andra perioden dras tempot ner lite grann men vi försöker fortfarande hålla oss till vårt spel. Vi lyckas också med det och vi får bekräftelse åter igen att vårt spel i allra högsta grad fungerar.
2-0 efter 11 minuter känns inte rättvist då det var riktigt jämt under hela matchen. Men det blev också slutresultatet.
28-19 i skott till AIK totalt. (Känns som en missvisande siffra inte sköt vi bara 4 skott i sista perioden inte) Men så är ändå det officiella resultatet.

Vi gör vår bästa match iår men vi orkar inte riktigt hela vägen. Nu är det bara mer och mer träning som gäller så siktar vi in oss på nästa seriematch som är nu på Lördag 19.10 i Vallentuna Ishall!

VBK T 94 -M/B 1-2

Matchen mellan T 94 och M/B slutade även den matchen med förlust. Jag såg tyvärr inte matchen men enligt rapporter ska de spelarna som spelat gjort riktigt bra ifrån sig och att det var nära en kvittering i slutet. Nästa match: Söndag 14.00 borta, Stocksund.

Totalt sett så är det två premiär förluster vilket kunde ha slutat på roligare sätt, naturligtvis. Men vi ifrån ledningen är väldigt nöjda med själva prestationen då vi anser att det är viktigare att vi presterar på rätt nivå. Resultaten är viktiga men presterar man inte på rätt nivå kommer aldrig resultaten. Så vi känner oss väldigt positivt inställda till resten av säsongen!