tisdag 12 augusti 2008

Föreningsliv

Sitter just nu uppe i restaurangen där vi just avlutat ett möte angående istider i Vallentuna Hockey. Det slår mig att föreningslivet är ganska fantastiskt när man nu blickar ut över dom möten som pågår och engagerar ikväll. JUST NU kl 20.39 - I ena hörnet sitter den nya marknadsgruppen för Vallentuna Ungdom tillsammans med Martin Engstedt och Thomas Eriksson, ny Ordförande i Vallentuna Ungdom som är en del av Vallentuna Hockey. Dom diskuterar hur vi skall kunna skapa förutsättningar att höja kvalitén på den verksamhet vi bedriver. I andra hörnet sitter Lena Lundmark och Karin Kyllenbäck tillsammans med alla kioskansvariga i föreningen för att planera kiosverksamheten som snart drar igång. Tillsammans är vi idag 16 personer som alla brinner för att göra Vallentuna Hockey lite bättre varje dag. Imorgon har vi möte med alla närvarokortansvariga.

Imorgon kommer första reklamskyltarna upp på sargen. Det ska bli kul att se hur det fungerar med vårt nya reklamskydd som kommer att skydda reklamen så att den ser snygg ut hela året.

Såg AJ/BJ träna idag. Bra fart på träningen (tycker jag som inte är expert…). Laget har ledigt imorgon och sedan är det match för BJ i Vernerperssons minne på torsdag kl 11.30 i Ritorp mot Färjestad. Ska bli otroligt roligt och se hur vi står oss mot så kvalificerat motstånd som vi får i helgen. Ska försöka rapportera lite här i bloggen om matcherna

Inga kommentarer: