fredag 8 augusti 2008

T 96 inför säsongen

Vilka frågor vill vi ha svar på inför säsongen som står för dörren? Vad kan vi förvänta oss av vårt U13-lag i år? Har vi kraften att ta oss till div. 1 spel nästa nästa säsong? Ja, svaret på dessa frågor finns ju inte i dagsläget men så här kan man se på det betraktat från lagledarens sida.

1. Vi har en större trupp än någonsin tidigare där vi har slipat både topp och bredd så långt vi kan. Det känns jäkligt bra med tanke på att vi tidigt gick ut med att vi vill ha in ett antal gubbar till i truppen. Vi har fått in 4 nya 96:or och 6 "egna" 97:or från vårt, för tillfället, sargade 97-lag. Tyvärr har vi också förlorat 2 killar som valt att sluta med hockey för att satsa på andra roliga aktiviteter. Kanske kan det tillkomma någon spelare till men annars sitter truppen där den skall inför säsongen.

2. Har vi kraften och kunskapen? Ja det har vi definitivt endera själva eller ännu hellre med lite stöd från 95:orna i svårserien. Vi har en binge grymma hockeyspelare där inne i omklädningsrummet och tilsammans med bra tränare skall vi kunna ta oss till div. 1 år 09/10. Talangen tar oss halvvägs motivation tar oss andra halvan.

3. Vad kan vi förvänta oss? Ja, vi kommer som vanligt att ställa upp för föreningen och dess lag. Ett led i detta är att vi utan att tveka öppnade armarna för våra 97:or som tappade sitt lag inför säsongen. Självklarheter kan tyckas men dock.
Vi kan även förvänta oss ett lag där gemenskapen och ödmjukheten skall växa i takt med framgångarna. Här satsar vi hårt i början av säsongen för att ha "pay back" då seriespelet startar. Slutligen kan vi förvänta oss ett lag Vallentuna kan vara stolta över.

4. Sportsligt kan vi förvänta oss en och annan cupvinst samt "a hell of an effort" i seriespelet.

Lagledarn

Inga kommentarer: