söndag 24 augusti 2008

Föreningsliv

Det bästa med att vara Ordförande måste väl ändå vara att räkna ihop kioskkassan efter en välbesökt hemma match. Linus Karlsson kunde ikväll konstatera att vi inte enbart fått ihop pengar till domare utan även en hyfsad slant över. Det var säkert 300 personer som såg Vallentuna vinna över Väsby i eftermiddag. Jätte roligt med mycket folk i hallen för att se enträningsmatch.

Inne i kiosken står Karin Kyllenbeck som alltid ställer upp för föreningslivet. Jag tror till och med att hon tycker att det är kul... Lena Lundmark som är Karins vapensyrra (säger man så???) i kiosken var tvungen att kila hem tidigare då yngsta sonen SKREK!!!!! på mat.

För övrigt har det varit konstituerande styrelse möte där Vallentuna Hockeys laguppställning för säsongen 2008-2009 ser ut som följer

Linus Karlsson - Ordförande
Thomas Eriksson - Vice Ordförande
Staffan Nilsson - Kassör
Anders Lundmark - Sekreterare
Maj.Lis Pettersson - Styrelseledamot
Martin Engstedt - Styrelseledamot
Markus Kyllenbäck - Suppleant
Per Sima - Suppleant
Thomas Stolpe - Suppleant

En utförligare presentation av Styrelsen kommer under veckan.

För övrigt har Marknadsgruppen runt A-laget haft möte i eftermiddag och vi från Syrelsen kan konstatera att man gjort ett bra arbete och ligger väl i fas med sitt arbete. Marknadsgruppen leds förövrigt av Markus Kyllenbeck

Ikväll efter sista träningen kommer Vetsen (fantastiskt vad dom ställer upp) att tillsammans med ett par vaktmästare skruva upp resten av reklamskyddet uppe i ishallen. Om ni undrar varför vi inte gjort det tidigare så är svaret enkelt. Vi har inte fått det. Vallentuna Hockey har enbart fått tillåtelse att skuva upp reklamskyddet på "vår" sida - detta efter beslut från Fritidsnämden i våras. Men nu ska iallafall ALLT UPP. Vi får nog anledning att återkomma i ärendet.

Inga kommentarer: