DE 96 VS VBK 95
Speltid: 2X20
Slutresultat: 2-4

Trots många sjuka och bortresta kunde vi ställa upp med två femmor och en MV.

D/E låg på läger i Rimbo och ställda upp med två femmor och två MV, en i vardera halvlek. D/E´s andra lag spelade en match mot Brinken innan deras första lag mötte oss.

Dagen började mindre bra, under uppvärmningen får vår MV Koffe en puck på nyckel benet som slår upp ett sår.

Pappa, Micke Sjöö rycker in och tejpar ihop sonen. Tyvärr måste vi dra igång matchen under tiden Koffe blir omplåstrad, under de första fem minuterna får vi låna MV från D/E som gör det bra men släpper tyvärr in ett mål.

Första halvlek böljar fram och tillbaka och vi försöker hitta vårt eget spel, Vi slår in det första målet, 1-0 till oss. D/E har en man som glider på vår blå hela tiden som dom försöker nå med en lång diagonalare vilket dom lyckas med, efter några sekunder reducerar D/E till 1-1. Vår Keeper gör några riktigt fina friläges räddningar då D/E lyckas med ytterligare några långa diagonaler.

Långa stunder stressar vi dom rejält men efter första halvlek står det 2-1 till D/E.

I andra halvlek får vi ordning på vårt spel och vi ligger och pressar D/E i deras zon i stort sett hela tiden och vi har många fina möjligheter att dryga ut ledningen.

Vi gör snabbt 2-2, 2-3 och slutligen 2-4 som blir slutresultatet.