torsdag 28 augusti 2008

Inget samarbete mellan M/B och Hammarby

Det samarbete mellan M/B och "Bajen" som skulle rädda söderföreningens verksamhet blir inte av. Detta kan man läsa om på M/B:s webbplats. Hammarby har gått i konkurs men innebär detta också att man inte kan återuppstå i någon annan form?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man önskar ju att du skulle vara lite påläst innan du skriver.
Hammarby Hockey har gått i konkurs och finns inte, alltså kan inte Hammarby Hockey gå upp i M/B.
Det som var på gång var att ett antal tidigare styrelsemedlemmar (bl.a från den konkursade föreningens sista styrelse) ville starta upp detta och försöka få med sig Hammarby Alliansen i ett senare skede, genom att söka inträde i Hammarby IF. Som jag förstått det hela, så insåg M/B att supportrarna inte var med på tåget, utan supportrarna så finns det väl ingen vinning med det hela. M/B och Bajen hade ju inget direkt himlastormande publiksnitt och 0+0=0.
Att Bajen Fans Ishockeyförening startas hade troligen också med det hela att göra, där är supportrarna med av snack och rykten att döma och det är bara att applådera de som startar upp.

Uffe sa...

...vaddå inte påläst? Jag skrev ju inte en lång journalistisk artikel direkt utan det var en kommentar om vad jag läst på en hemsida. Det var väldigt bra att du klargjorde detta med ett inlägg. Det vore ännu bättre om du även skriver ditt namn :).